1. PHP Coding

Om een website exact dát juiste te laten uitvoeren

 

Wij gebruiken PHP als scripttaal om websites van dynamische content te kunnen voorzien. Zo kan een website voorzien worden van informatie die een database wordt opgeslagen. Onze programmeurs kunnen zo een platform bereiken dat allerlei doeleinden kent. Zo kunt u aan de slag met een administratie-, blog-, webshop- of bijvoorbeeld een personeelssysteem. Wij bekijken u situatie altijd met de insteek om het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden. Bestaande code kunnen wij vaak optimaal integreren, zodat er zo weinig mogelijk ‘custom made’ werk nodig is om uw doel te bereiken. Zo bent u verzekerd van een toepassing die geschikt is voor uw bedrijf & denken wij samen na om de kosten laag te houden.

Resultaat: een custom made systeem, geschikt voor binnen uw organisatie.

php

2. MySQL Databases

Om gegevens veilig en gestructureerd op te slaan

Wij maken gebruik van MySQL databases voor de opslag van content zoals, getallen, teksten, afbeeldingen of andere bestanden. De database maakt het mogelijk om op allerlei verschillende manieren & op elk willekeurig moment gewenste data uit te lezen. Dit maakt het goed mogelijk om verschillende toepassing zo in te richten, dat uw bedrijfsvoering er aanzienlijk overzichtelijker en gemakkelijker op wordt. Wij hebben inmiddels voor verschillende grote bedrijven een custom made database kunnen ontwikkelen, of een huidige database kunnen uitbreiden met de gewenste velden.

Resultaat: Altijd de gewenste data voor handen.

mysql

3. HTML5

Voor een complete opmaak van jouw website

HTML is een programmeertaal waarmee je de inhoud van een tekst kunt structureren. Denk bijvoorbeeld aan kopjes, paragrafen en afbeeldingen. Simpel gezegd kun je met HTML de complete structuur van een webpagina verzorgen. HTML5 is de nieuwste & laatste variant hierop. Deze HTML5 taal gebruiken wij in al onze opgeleverde projecten. HTML5 is ontwikkeld voor een betere afhandeling en structuur. De versie is meegegroeid in de diversiteit aan content die het web tegenwoordig biedt.

Resultaat: Een website voorzien van de laatste technieken.

HTML5

4. CSS3

Zodat de website de juiste uitstraling krijgt

CSS wordt ook wel ‘Style Sheets’ genoemd. Het wordt gebruikt om in hoge mate de weergave van de website te kunnen beïnvloeden. De opmaak van een website rust tegenwoordig op deze style sheets en is (geheel) losgekoppeld van de structuur (HTML). Dit heeft meerdere voordelen t.o.v. het aanbrengen van wijzigingen, de grootte van de pagina’s en bijvoorbeeld de browser-vriendelijkheid. Ook hier maken wij altijd gebruik van de laatste techniek CSS3. Hierin kan ik voornamelijk allemaal nog fraaier, mooier & uitgebreider worden aangemaakt. Dat is iets wat wij erg leuk vinden om in een ontwerp te integreren. Resultaat: Een website voorzien van de laatste technieken.

css3

Post a comment

negentien − zeventien =