1. Zoekmachineoptimalisatie

Maak jezelf bekend door hoger te scoren in de zoekresultaten

 

Indien een installatie door ons gemaakt is, zijn er al met veel aspecten van een goede vindbaarheid rekening gehouden. Het is ook mogelijk om een installatie door ons te laten analyseren en te verbeteren op het gebied van SEO. Vooraf zult u dan een overzicht krijgen op punten waarvan wij denken dat uw website nog verbeterd kan worden, zodat u uiteindelijk hoger eindigt in de zoekresultaten van Google & zo uw doelgroep nog beter kunt bereiken.

seo

2. HTML Nieuwsbrieven

Versturen via onze handige nieuwsbrieven-dashboard

Nieuwsbrieven zijn een handige manier om klanten, mede-bloggers, bezoekers, geïnteresseerden op een regelmatige basis aan te spreken en van informatie te voorzien. Het is ook een zeer vaak gebruikte marketing-tool.
Wij maken een nieuwsbrief in de huisstijl van uw bedrijf. Deze nieuwsbrief kunt u vervolgens zelf eenvoudig wijzigen, van nieuwe informatie voorzien.

html_nieuwsbrief-2

3. Adwords Campagne

Onderzoek de juiste zoekwoorden & adverteer gericht

Met Google AdWords is het mogelijk te adverteren op Google. Hierdoor is het eenvoudiger om de (juiste) doelgroepen snel te bereiken. Wij helpen & analyseren de inrichting van zo’n campagne. Vervolgens voeren wij de campagne uit zoals deze besproken is. Na afloop zullen wij de behaalde resultaten samen analyseren. Zo heeft u altijd overzicht in de lopende campagnes.

adwords

4. Online Video

Vertaal jouw boodschap naar krachtige beelden

Zet jouw boodschap nog meer kracht bij, door deze bijvoorbeeld te vertalen naar een animatie-, commercial- of promovideo. Beelden zeggen vaak meer dan woorden en geven jouw doelgroep direct een helder beeld. Wij hebben al meerdere commercials / animatievideos mogen maken, waarbij wij ook kunnen meedenken in de plaats & tijd van inzetten van het materiaal.

 

Post a comment

acht − 1 =